fbpx Rommelmarkten | NOOIT GEDACHT
Rommelmarkten

Voor vintageliefhebbers en koopjesjagers zijn de openluchtvlooienmarkten van Makkinga en Bakkeveen een niet te missen-tip.

Rommelmarkt Makkinga
Iedere laatste zaterdag van de maand maart tot oktober. Deze markt wordt niet voor niets het Waterloo-plein van het Noorden genoemd, want het centrum van Makkinga staat vol met standhouders die van allerlei spullen te koop aanbieden: van servies, (klein) meubelen, ouderwetse en retro hippe woonaccessoires tot eigenlijk alles wat je kunt bedenken. De markt duurt tot 14.00 uur, maar de echte liefhebber komt natuurlijk al heel vroeg.

Adres: centrum van Makkinga (om te parkeren volg borden P Molen / Lycklamastraat).

Rommelmarkt Bakkeveen
Iedere eerste zaterdag van de maanden april t/m november met in de maanden mei t/m augustus 4 extra markten. De markt in Bakkeveen staat bekend om haar gezelligheid en omvang. Compact wat betreft de loopafstanden; de standhouders staan op vele afzonderlijke terreintjes en langs laantjes opgesteld. Het aanbod is ook hier groot en alles wat niet meer nodig is of van de zolder komt, vindt hier vaak een nieuw tehuis. Deze markt duurt tot 13.00 uur.

Adres: Mjumsterwei 16 in Bakkeveen.